Är du djurälskare så vet du hur det är. Det går inte att leva utan en fyrfota vän, samtidigt som det är svårt att leva med en vän som, vare sig du vill erkänna det eller inte, kräver väldigt mycket av dig. Även om du väljer en katt, som ska vara självständiga och inte behöva så mycket från dig, innebär ditt djurägande att du inte längre bara har dig själv att ta hänsyn till. Du har en annan varelse som är beroende av dig för sitt liv och sitt välmående. Det är ett stort ansvar, men visst är det värt det!

 

 

Kattpensionat

 

Vardagen går bra. Du har din mysiga lilla familjemedlem, och den gör inte så mycket väsen av sig. Bara du serverar mat morgon och kväll, och låter den kura ihop sig bredvid dig i soffan på kvällen så är allt frid och fröjd. Det är när vardagen går över i helg eller semester, och du vill resa bort, som det blir problem. Du vet att du inte kan ta med den hem till föräldrarna över jul, för din bror är allergisk. Och på utlandsresan går det inte heller. Det är då du behöver hitta ett bra kattpensionat i Stockholm.

 

Tryggt och mysigt, med hemmakänsla

 

Vad du behöver är inte bara ett kattpensionat, utan ett riktigt bra sådant, där du vet att din älskade lille vän får all den omsorg och kärlek som den är van vid. Det finns ett kattpensionat i Stockholm, inte alltför långt från Arlanda, där du kan vara säker på att din katt kommer att trivas. Där tar de hand om din katt precis som du och katten vill. De låter den leka, de kelar med den, och de ser till att den är trygg. De kan också erbjuda andra tjänster, som kloklippning, om du vill det.