editorial

Det låter så roligt att ha hund. Och så enkelt. Tänk att alltid ha en trogen följeslagare som tittar på dig med kärlek i blicken. Eller en liten hundvalp som springer runt och busar i ditt annars så tomma och tråkiga hem. Det finns nog lika många anledningar att skaffa hund som det finns hundägare. För den som har råd kan hundköpet till och med vara ett helt spontant beslut direkt vid livets första besök på en kennel. Ett underbart beslut känns det som, ända tills du inser att du faktiskt blir rätt låst av den där jycken. 

 

 

Bura in hunden i en hundbur så du slipper känna dig inburad

För hunden kan ju faktiskt inte vara ensam. Inte några längre stunder, i alla fall. Och du som värdesatte att kunna resa så mycket? Hur ska det gå med det nu? Den trogne följeslagaren kan känna börja kännas rätt efterhängsen efter ett tag, om det innebär att du inte kan åka någonstans. Som tur är finns det en lösning. I alla fall för dig som har bil, eller möjlighet att hyra en. En hundbur i bilen gör att både du och hunden kan åka nästan vart som helst.

Det kan tyckas ironiskt att lösa problemet med att känna dig låst genom att låsa in hunden i en hundbur, men faktum är att i en bra hundbur känner sig hunden inte det minsta instängd. 

Även om du tidigare alltid flugit på dina resor har du nu alltså dubbel anledning att stanna på marken. Inte nog med att du slipper den miljöpåverkan flygandet innebär, du har också möjlighet att resa med din bäste vän. För nu börjar väl hunden kännas som det igen, när den har gått från att vara ett problem till att vara en möjlighet? Precis så som du tänkte från början.